avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate jesse25

Activitate jesse25

Răspuns la discuția Incetare Contract de munca
Deci daca eu semnez cu o alta firma, noul c.i.m de maine 17.10, se poate inregistra de maine in revisal?
Multumesc
Buna ziua,
Am si eu o intrebare.
Pe decizia de incetare a contractului meu de munca scrie ca sunt angajata de la data ....pana la data 17.10.2016.
Eu doresc sa ma angajez la alta firma si vreau sa am continuitate, sa nu am zi lipsa, deoarece doresc sa raman insarcinata si sa nu afecteze la acea indemnizatie, concediu de maternitate etc.
Cu ce data trebuie sa fac urmatorul contract 17.10 sau 18.10?
Cu ce data sa fie inregistrat la Revisal?
Daca eu semnez maine 17.10.2016 se poate inregistra de maine sau de pe 18.10.2016?
Multumesc
Răspuns la discuția Mi se cere demisia!!!!!!
Eu acum imi caut alt loc de munca dar as dori sa imi bag preaviz pt ca in 21 de zile este mult mai probabil sa imi gasesec ceva decat sa imi gasesc in 2 zile.
Asta este intrebarea mea daca pot sa le zic ca eu nu imi dau demisia decat cu preaviz ?
Buna ziua, as dori sa ma invatati si pe mine ce sa fac in urmatoarea situatie.Lucrez la o firma din 06.06.2013 dar cu CM din 06.08.2013.In prezent sunt in concediu dar am fost sunata sa vin sa imi dau demisia pur si simplu fara motiv doar ca nu mai vrea patronul, fara preaviz fara nimic.
Pot sa refuz sa imi dau demisia si sa cer sa imi dau demisia dar cu preaviz ?
Chiar nu este normal asa in luna de iarna...afara ....avem si noi rate ca toata lumea si brusc...afara!!X-(
Ce pot sa fac?
Multumesc!
Răspuns la discuția demisia
am inteles ideea k nu este nici oproblema si k pot sa imi dau demisia linistita in orice moment....dar am vrut sa mentionez acest lucra pt ca am vazut k s-a dezbatut pe acest subiect

multumesc tuturor celor care mi-au raspuns
freeelis a scris:

Intr-adevar, si aceste situatii sunt posibile .. insa eu am luat de bune ce a posta cel care a initiat topicul ...

Credeti ca poate fi vorba si despre o prelungire tacita a duratei c.i.m.?

Buna ziua!
Nu este vb de nici o prelungire tacita...eu am intrebat una din sefe si mi-a spus ca probabil s-a uitat dar ca o sa ma cheme cineva de la birou sa semnez un act aditional.....nu se prelungeste tacit...iar in situatia asta suntem mai multe angajate carora le-a expirat c.i.m. la 1 februarie si nu asemnat nici o prelungire
multumesc mi-ati dat o veste ffff buna
deci nu pot sa ma tina ...pt k ei imi zic ca sa bag preaviz si dupa 20 de zile sa plec
Discuție demisia
Buna ziua!
Am si eu o problema ...contractul de munca pe care l-am semnat a fost pe perioada determinata 1.11.2011-1.02.1012 de atunci eu nu am semnat nicio prelungire de contract sau altceva.Acum intervine problema...eu mi-am gasit un alt job si as dori sa imi dau demisia de la actualul job.Se poate sa imi dau demisia pe loc sau trebuie sa bag preaviz de 20 de zile.Multumesc!
Discuție taxe notariale
As dori sa stiu cam cat m-ar costa taxele notariale in cazul unui apartament in valoare de 58000€. Va multumesc!