avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia

Buna ziua!
Am si eu o problema ...contractul de munca pe care l-am semnat a fost pe perioada determinata 1.11.2011-1.02.1012 de atunci eu nu am semnat nicio prelungire de contract sau altceva.Acum intervine problema...eu mi-am gasit un alt job si as dori sa imi dau demisia de la actualul job.Se poate sa imi dau demisia pe loc sau trebuie sa bag preaviz de 20 de zile.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:49, 22 Februarie 2012
Depuneti-va demisia si atat.
deci nu pot sa ma tina ...pt k ei imi zic ca sa bag preaviz si dupa 20 de zile sa plec
Demisia nu are niciun efect ... daca nu s-a prelungit durata c.i.m., atunci acesta a incetat de drept la data de 01.02.2012.
multumesc mi-ati dat o veste ffff buna
In sensul indicat de mine sunt prevederile art.56 alin.1 lit.i C.mun. , si anume :
Art. 56 C.mun.
(1) Contractul individual de munca existent inceteaza de drept:
.....
i) la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata;
......

Alte discuții în legătură

Cim intrerupt sau nu? silvia99 silvia99 buna dimineata! daca un angajat are contract pe determinata intre 28.05 - 31.08.2011 si apoi act aditional prin care se stipuleaza trecerea pe perioada ... (vezi toată discuția)
Act aditional cursuri calificare Razvan.s Razvan.s Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: Sunt angajat pe perioada determinata de 3 luni, iar firma deja m-a trimis la un curs de calificare. In urma acestui ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata/demisie/concediu fara plata antrax antrax sunt angajata la o firma pe perioada determinata de 6 luni.contractul mi-a expirat acum o zi dar am fost de acord cu prelungirea lui.problema este ca intre ... (vezi toată discuția)