avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate octavian36

Activitate octavian36

Discuție DEMISIE
BUNAZIUA ,
-ce lege mar ajuta sami dau demisia din functia de sofer intrucit am fost anuntat ca am depasit consumul de combustibil nejustificat in luna februarie 2012, mai rau de atit mia fost blocat salariul pe luna mai 2012,dupa care a fost deblocat ,iar acum in luna iunie 2012 mia fost blocat salariul iar pe motivul : eroare de contabilitate, nu trebuia deblocat salariul din mai:((#-o nu inteleg nimic de la aceasta firma
si totusi poate sa se faca popriri pe tot salariul? la ce sa ma astept de la banca?
ce inseamna mai exact art.373alin.2 cod procedura civila??? eu personal pot fi actionat in instanta fara sa fiu citat???
-detin o masina dacia propietate,1 sotie si 2copii
- intrucit am pierdut locul de munca de unde puteam sa achit acea rata de 600 ron
-dupa multe negocieri sai spun asa cu banca dovedind ca am pierdut locul de muncanu pot sa mai platesc suma de 600 ron ,sa facem un act aditiona la contract ca rata sa fie de maxim 300 ron intrucit atit pot plati, nu a fost deecord banca.
-INTREBAREA MEA ESTE : CE ESTE DE FACUT???:sorry:
Discuție datorii
bunaziua,

-am un credit la banca nu pot sa mai platesc am fost disponibilizat sidex galati banca nu ia in considerare acest lucru am facut sesizari pentru prelungirea termenului de rambursare a creditului insa nu ma ia in seama ...intrebarea mea este :daca nu mai platesc ce se intimpla? nu am girat cu casa cu nimic , doar cu buletinele eu si sotia , nu am in propietate nimic.:sorry:
multumesc,