avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii

bunaziua,

-am un credit la banca nu pot sa mai platesc am fost disponibilizat sidex galati banca nu ia in considerare acest lucru am facut sesizari pentru prelungirea termenului de rambursare a creditului insa nu ma ia in seama ...intrebarea mea este :daca nu mai platesc ce se intimpla? nu am girat cu casa cu nimic , doar cu buletinele eu si sotia , nu am in propietate nimic.:sorry:
multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters84518 , utilizator 08:47, 31 Mai 2010
Datorita faptului ca nu detineti bunuri in proprietate si nici nu realizati venituri banca nu va avea ce sa execute silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce executa daca nu am nimic ? bvflorin bvflorin Sunt debitor intr-un credit bancar pentru persoane fizice, obtinut fara garantii materiale sau coplata sau giranti. In ce masura creditorul (sau institutia de ... (vezi toată discuția)
Executare connexgr connexgr Buna ziua, Am un credit ipotecar si avand in vedere ca posibilitatile de plata scad pe zi ce trece vreau sa stiu ce se va intampla cu bunurile mele.Locuinta ... (vezi toată discuția)
Despre credit de nevoi personale fara garantie ( imobil ) ! desprelegi desprelegi Debitorul poate fi executat silit pe bunurile imobile ( casa, masina ) in cazul in care acesta nu isi plateste ratele catre banca ? Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)