avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce executa daca nu am nimic ?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce executa daca nu am nimic ?

Sunt debitor intr-un credit bancar pentru persoane fizice, obtinut fara garantii materiale sau coplata sau giranti. In ce masura creditorul (sau institutia de credit careia i-au fost cedate creeantele mele) ma poate executa silit, fara ca eu sa posed proprietati sau sa inregistrez venituri materiale!!??
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:59, 19 Ianuarie 2012
In speta data,daca nu detineti in propietate bunuri mobile si imobile ... asta este.Nu vor avea ce executa,dar veti fi urmarit in continuare.
sunt intr-o situatie asemanatoare cu cea de sus......concret! am un credit de aprox 5000e la o banca si 2 carduri de 3000ron fiecare la o alta banca.sunt in imposibilitate de a plati ratele deoarece am fost disponibilizat de la locul de munca.in momentul de fata nu obtin venituri, nu am nici bunuri mobile sau imobile pe numele meu. ce pot sa-mi faca?
sa va urmareasca pana inregistrati venituri/dobanditi bunuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In prag de executare silita ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua. Ma aflu in pragul de a fi executat silit pt. ca nu am mai reusit sa platesc ratele la un credit bancar, pe care l-am luat in 2010, fara giranti , ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Credit banca cica elena cica elena daca am 2 rate restanta la banca pentru credit de nevoi personale ce imi poate executa silit (vezi toată discuția)