avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită in prag de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

in prag de executare silita

Buna ziua. Ma aflu in pragul de a fi executat silit pt. ca nu am mai reusit sa platesc ratele la un credit bancar, pe care l-am luat in 2010, fara giranti , coplatitori sau alte garantii. Nu am bunuri imobile sau mobile, am doar o pensie de invaliditate, fapt ce a si dus la imposibilitatea de a mai plati rate. Locuiesc cu parintii in apartamentul lor,si ma tem sa nu cumva sa le execute silit apartamentul lor. Ce se poate intampla , avand in vedere ca parintii nu au nici o legatura cu creditul meu ? Ce se poate executa si ce nu ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:40, 27 Ianuarie 2013
înțeleg că acel imobil este proprietatea părinților : NU vor păți nimic! Vor putea a vă executa doar pe dvs. din veniturile ce le veți obține.Nici NU au voie a intra în imobilul proprietatea părinților FÃRÃ acordul lor.
Apartamentul fiind proprietatea parintilor nu poate face obiectul executarii silite pentru debitele neachitate de dvs
Executorul judecatoresc poate desfasura demersuri de executare asupra bunurilor mobile/
imobile/contri/drepturi salariale -prezente si viitoare -pana la concurenta sumei de recuperat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita ContSters253039 ContSters253039 Credit la banca de nevoi personale, fara garantie , am ramas fara venit, locuiesc cu tatal si sotia in apartamentul parintilor, nemaiavand venituri sunt nevoit ... (vezi toată discuția)
Ce executa daca nu am nimic ? bvflorin bvflorin Sunt debitor intr-un credit bancar pentru persoane fizice, obtinut fara garantii materiale sau coplata sau giranti. In ce masura creditorul (sau institutia de ... (vezi toată discuția)
Somatie de executare silita redialboss redialboss buna ziua va rog sa ma ajutati !! in data de 23 03 2009 am primit o somatie de executare silta ... (vezi toată discuția)