avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de executare silita

buna ziua

va rog sa ma ajutati !!

in data de 23 03 2009 am primit o somatie de executare silta in care am fost obligat sa platesc creditorului meu sc .omniasig sa suma de 2311 ron , debit si rate neachitate actualizate la zi , precum si suma de 559 ron cheltueli de executare .m-am deplasat la sediul executorului si am prezentat situatia financiara a mea si a familiei mele [ eu persoana cu handicap gr.2 accentuat , sotia in somaj si doi copii minori in intretinere ] venit total 700 ron .sa procedat la incheerea unui proces verbal in care am fost obligat sa platesc suma de 100 ron lunar .
mentionez faptul ca de 2 luni nu am putut sa mai achit aceasta suma , eu fiind internat in spital cu probleme de sanatate.
doresc sa stiu, daca nu mai platesc o perioada aceasta [rata] ce se va intampla
mentionez faptul ca nu am nimic pe numele meu si ca apartamentul unde stau este proprietea parintilor mei, care sunt decedati , si nu sa efectuat taxa de succesiune
intrebare : pot fi executat silit in aceste conditii [ se poate sa intre in apartament si sa execute bunurile existente ?]

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 11:55, 16 Noiembrie 2009
Puteti solicita instantei de judecata suspendarea executarii silite din motivele pe care le aveti, atasand la cerere copii de pe acte care sa ateste atat starea de sanatate in care va aflati, cat si acte care sa arate imposibilitatea temporara de a achita acea datorie.
bun , dar dac nu solicit instantei suspendarea executarii, ma poate executa la bunurile care se afla in apartament , nefiind proprietate mea ?
Da, se trece la executarea bunurilor mobile si imobile!
stiu ca legea nu permite sa se faca executare silita, decat pe bunurile proprii , deci in cazul meu neavand nici un bun pe numele meu, se poate trece la executare silita a unui bun comun ?[ mai sunt 2 frati care n-au lasat temporar sa locuies in apartament pana i-mi gasesc o locuinta , iar dupa aceea sa trecem la taxa de suceesiune ]

multumesc anticipat
Se face proprire pe venit!

Alte discuții în legătură

Procedura executare ADELA STROE ADELA STROE as dori si eu o lamurire daca nu s-au platit timp de mai multe luni ratele la banci si se primeste un titlu executoriu de la executorul judecatoresc care este ... (vezi toată discuția)
Ordine prioritati executare jack electro jack electro Buna ziua Sunt pensionar cu o pensie de 1000 ron/luna. Am o datorie la stat -CNAS- de pe vremea cand eram PFA de circa 9000 ron. Detin un apartament si o ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)