avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executarea silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executarea silita

Credit la banca de nevoi personale, fara garantie , am ramas fara venit, locuiesc cu tatal si sotia in apartamentul parintilor, nemaiavand venituri sunt nevoit sa plec la munca din tara. Nu am casa, nu mai am decat ratele. Ce poate pati familia in lipsa mea, si daca sunt obligat sa ma prezint la tribunal, cand ma vor executa silit?#-o
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:41, 7 Decembrie 2012
Daca memebrii familiei nu sunt giranti nu pot pati nimic
In schimb dvs,in calitate de debitor puteti fi executat silit asupra bunurilor in evidenta prezente si viitoare,inclusiv conturi si drepturi salariale pana la concurenta debitului de recuperat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In prag de executare silita ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua. Ma aflu in pragul de a fi executat silit pt. ca nu am mai reusit sa platesc ratele la un credit bancar, pe care l-am luat in 2010, fara giranti , ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita danielstoica77 danielstoica77 buna seara la toata lumea. va rog respectuos sa ma ajutati cu o informatie. am doua credite la doua banci diferite. nu am mai achitat ratele din 2009 si de ... (vezi toată discuția)
Consecinte la neplata creditelor de nevoi personale fara garantii crysel crysel Nu stiu cum sa fac sa aflu care sunt consecintele neplatii creditelor de nevoi personale fara garantii, bineinteles din imposibilitate de plata nu din rea ... (vezi toată discuția)