buna seara la toata lumea. va rog respectuos sa ma ajutati cu o informatie. am doua credite la doua banci diferite. nu am mai achitat ratele din 2009 si de atunci ma tot bombardeaza cu somatii de executare silita. mentionez ca nu am nici un bun pe numele meu doar cateva bunuri comune dar fara prea mare valoare. am vorbit deja cu firmele de recuperari sa fac esalonare de plata. pana atunci ei ce pot sa-mi faca? se pot indrepta catre catre apartamentul parintilor mei? eu stiu ca nu se poate asa ceva din moment ce creditele sunt facute de mine personal si nu m-a girat nimeni din familie. dar ca sa fiu mai sigur astept si sugestiile dumneavoastra. va multumesc
Nu poayte face obiectul executari siliote decat bunurile in evidenta debitorului/girantului
In schimb,executorul judecatoresc poate starui,la cerererea creditorului in executarea silita,pe parcursul mai multor ani,asupra bunurilor in evidenta bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare ,pana la concurenta debitului de recuperat