avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita-va rog mult un raspuns urgent
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita-va rog mult un raspuns urgent

am girat un credit la o soc.cu ipoteca apartament.am primit somatia unde spune ca sant obligata la plata sumei de .......mult mai mare decat val.apart.meu si daca nu o achit,se executa apart.Intrebarea mea este:daca executa apart.ma mai urmareste in continuare?executorul spune ca nu.oare sa-l cred?nu sant si fidejusor.
Cel mai recent răspuns: ion g , utilizator 13:51, 8 Octombrie 2012
Daca suma pentru care s-a dispus executarea silita este mai mare decat suma care se va adjudeca apartamentul,executorul judecatoresc cu scopul recuperarii sumei dispuse de instanta de judecata,va starui in executarea silita a supra altor bunuri in evidenta,bunuri mobile/imobile/conturi/
drepturi salariale-prezente si viitoare ,pana la concurenta debitului de recuperat
Daca sunteti doar garant ipotecar, va executa garantia si gata, nu mai aveti obligatii
multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantul ipotecar raspunde cu bunurile sale? Nicoleta Popescu Nicoleta Popescu Buna ziua am girat casa pentru firma fratelui meu firma a dat faliment,am fost contctact de catre banca in vedere solutionarii ceditului respectiv si m-au ... (vezi toată discuția)
Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)
B.o avalizate relunelu relunelu Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii. ... (vezi toată discuția)