avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită b.o avalizate
Discuție deschisă în Executare silită

b.o avalizate

Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii.
Societatea a intrat in insolventa ,creditul nu va mai fi prelungit ca atare banca a facut cerere la lichidator sa execute depozitul cash colateral , mentionand ca va urma investirea BO respectiv executare silita a bunurilor persoanelor fizice.
Va rog sa-mi spuneti daca se face executare silita in baza BO deoarece diferenta de credit este garantata de FNGCM. Mentionez ca singurele bunuri pe care le detin persoanele fizice sunt numai obiecte din casa ( aparate casnice , mobilier, haine), casa este cu credit ipotecar de la alta banca ,fara conturi bancare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:01, 13 Iunie 2013
Chiar daca exista garantie de la fond, aceasta nu acopera decat jumatate din expunere. oricum BO-urile sunt si pentru fondul de garantare.
BO-urile nu se mai investesc, se face direct cerere la executor.

Apartamentul este al fidejusorilor, ipoteca este doar o garantie a acelor creditori ipotecari, care le confera acestora un drept de preferinta de a-si indestula creanta inaintea altor creditori ai proprietarilor imobilului.
Va vor executa silit apartamentul si vi se va pune poprire pe venituri, probabil.
Un raspuns bulversant.La ce fel de avocat(drept penal,civil ).sa apelez ?
Un avocat de drept civil. Dar... mare lucru nu poate face. Important este sa nu aveti bunuri pe numele dvs, ale fidejusorilor. Va garantez ca indiferent de numele avocatului, vor fi executate orice bunuri aveti, pana se recupereaza diferenta intre creanta din credit si ce se acopera din cash ul colateral.
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2013
ContSters214341, utilizator
cum sa aflu cand se investesc bo
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2013
relunelu, utilizator
daca bo nu se mai investesc, cum aflu cand va incepe executarea?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2013
relunelu, utilizator

Alte discuții în legătură

Dubla executare? axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Executarea in urma unei fideiusiuni poate "ataca" imobil ipotecat? ContSters205719 ContSters205719 Buna! Am urmatoarea situatie: in calitate de administrator la un SRL (2 asociati) am semnat in 2011 un contract de fideiusiune, actualizat anual prin acte ... (vezi toată discuția)