Societatea are un credit la o banca garantat cu 50% depozit cash colateral ,diferenta fond FNGCM , si BO avalizate in nume personal de adm. si sotii.
Societatea a intrat in insolventa ,creditul nu va mai fi prelungit ca atare banca a facut cerere la lichidator sa execute depozitul cash colateral , mentionand ca va urma investirea BO respectiv executare silita a bunurilor persoanelor fizice.
Va rog sa-mi spuneti daca se face executare silita in baza BO deoarece diferenta de credit este garantata de FNGCM. Mentionez ca singurele bunuri pe care le detin persoanele fizice sunt numai obiecte din casa ( aparate casnice , mobilier, haine), casa este cu credit ipotecar de la alta banca ,fara conturi bancare.
Va multumesc!
Va ia mai intai casa, daca aveti. daca nu aveti, sau nu e de o valoare indestulatoare, vi se pune poprire si pe 1/3 din veniturile nete lunare, daca tot nu e de ajuns, vi se executa silit si bunurile mobile.
Daca bunurile sunt comune cu sotia si sotia nu a avalizat, nu le pot executa decat dupa partaj.
Dubla executare?
axellcom
Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)