avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... consecinte la neplata creditelor de nevoi personale ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

consecinte la neplata creditelor de nevoi personale fara garantii

Nu stiu cum sa fac sa aflu care sunt consecintele neplatii creditelor de nevoi personale fara garantii, bineinteles din imposibilitate de plata nu din rea vointa. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns ? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandru83 , utilizator 19:07, 15 Martie 2011
Consecinte: inregistrarea dvs la Biroul de credite si executarea silita asupra veniturilor/bunurilor dvs
Creditorul,posibil sa cesioneze drepturile catre recuperator,care se subroga in drepturile creditorului initial si astfel devine nouil dvs creditor
Cu scopul recuperarii debitului,recuperatorul va desfasura procedura legala de executare silita
Daca nu detineti bunuri in evidenta,conturi bancare ,se va dispune poprire asupra drepturilor salariale,pana la concurenta debitului
Buna ziua
Am si eu ca toti altii o intrebare:
Am 2 credite la Alpha Bank, unul de nevoi personale din care mai am de platit 2.000 Euro si un credit auto cu ipoteca pe masina la care mai am 5.000 euro.
In 2008 am ramas fara servici, si de atunci lucrez pe comision din vanzari pentru diferite firme. Din 2010 nu am mai reusit sa platesc creditele la timp si am ajuns si la intarzieri de 60 de zile.
Am fost la banca am dus toate documentele necesare refinantarii, am ajuns cu ratele la zi de 3 ori in cateva luni dar tot nu mi-au facut refinantarea sau reesalonarea.
De 3 luni de zile vanzarile in domeniul meu au cazut si abia reusesc sa-mi platesc chiria. NU am posibilitatea sa le platesc creditele si sunt sunat aproape zilnic de o firma de recuperari ca sa-mi platesc ratele.
Mentionez ca pe numele meu nu am bunuri, conturi si alte venituri in afara de comisioane.
In conditiile in care chiar nu mai pot plati, care sunt consecintele?
Sunt dispus sa renunt la Masina(care in asigurarea casco are valoarea de 4800 de euro).
2. Daca ma casatoresc si pe numele sotiei sunt anumite bunuri , exista riscul sa le execute in numele meu?
Astept cu interes parerea voastra!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru a ''fenta'' banca ionut_daniel ionut_daniel am un credit la Banca....problema este ca am niste bunuri pe numele meu...dak le vand unui apropiat (nu este ruda cu mine), in perioada cand nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata iliuta.vali iliuta.vali buna ziua ,va rog sa ma sfatuiti in legatura cu problema mea.am un credit de nevoi personale la piraeus bank,credit care nu prea mai reusesc sa-l platesc nu ca ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata credit bancar Angela Stancioi Angela Stancioi sunt girant pentru un credit luta de mama mea. am inregistrat restante la plata creditului din lipsa de resurse si dupa multe instiintari din partea companiei ... (vezi toată discuția)