ce inseamna mai exact art.373alin.2 cod procedura civila??? eu personal pot fi actionat in instanta fara sa fiu citat???
-detin o masina dacia propietate,1 sotie si 2copii
- intrucit am pierdut locul de munca de unde puteam sa achit acea rata de 600 ron
-dupa multe negocieri sai spun asa cu banca dovedind ca am pierdut locul de muncanu pot sa mai platesc suma de 600 ron ,sa facem un act aditiona la contract ca rata sa fie de maxim 300 ron intrucit atit pot plati, nu a fost deecord banca.
-INTREBAREA MEA ESTE : CE ESTE DE FACUT???:sorry:
Problema este sa solicitati o refinantare a creditului restant plus comisioanele cerute de banca si incheierea unui nou contract de imprumut cu o perioada de rambusare mai mare;
Deci; vechiul contract se lichideaza si, intra in vigoare noul contract cu noi conditii de rambusare cu rate mai mici.
Cunosc modalitatea aceasta ca eu personal am facut-o. Dar depinde cat de fidel ati fost in timpul derularii vechiului contract. Aceasta fiind o conditie de baza pentru aprobarea creditului prin refinantare, deasemeni daca aveti imprumuturi la alte banci, va influenta aprobarea cererii de refinantare.
O alta metoda ar fi ca sotia sa faca un imprumut la aceeasi banca cu transfer de lichidare a creditului Dv. sau sa se adreseze la o alta banca si suma imprumutata sa lichidati creditul de la banca unde Dv. aveti contractul de credit.:((:)
Poprire nu pot sa faca pe tot salariul, doar pe 1/3 din acesta.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Credit imobiliar bcr
asus981
Buna ziua, am contractat un credit cu ipoteca in 2010. Suma 15000 euro, rata lunara in jur de 600 ron. pe 17 ani! Am fost la o banca pentru o refinantare dar ... (vezi toată discuția)
Recorelare
mancipri
Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)