avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit imobiliar BCR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit imobiliar BCR

Buna ziua, am contractat un credit cu ipoteca in 2010. Suma 15000 euro, rata lunara in jur de 600 ron. pe 17 ani! Am fost la o banca pentru o refinantare dar nu gasesc contractul de credit. Am cerut la BCR dar nici ei nu gasesc contractul( contractul a fost pierdut) . Ce pot face in cazul acesta. Sincer nu as mai vrea sa platesc ca mi se pare absurd sa platesc in continuare.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:05, 1 Octombrie 2015
Cum să vi se pară absurd să vă respectați obligațiile? Mi se pare un pic ciudat modul în care priviți problema.
Pentru refinanțare nu aveți nevoie de contractul de credit. Cereți soldul creditului și acordul de refinanțare, celeilalte bănci nu îi trebuie contractul de credit cu banca actuală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite bancare rodicadumitru rodicadumitru Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: acum 2 ani am contractat 2 imprumuturi bancare, fara garantie ipotecara ( doar in baza ... (vezi toată discuția)
Neputinta plata rate credit kriss87 kriss87 Am si eu o intrebare, am un credit la o banca si e facut pe numele meu, al mamei si al tatalui,tatal a decedat in luna august,el dadea 50% din rata luna,acum ... (vezi toată discuția)
Contract bancã - titular decedat lalishuka lalishuka Problema e următoarea: tatăl meu a scos un credit de refinantare garantat cu ipoteca de la Bancpost în aprilie 2011, iar mama e coplatitor, deşi la ... (vezi toată discuția)