avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neputinta plata rate credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neputinta plata rate credit

Am si eu o intrebare, am un credit la o banca si e facut pe numele meu, al mamei si al tatalui,tatal a decedat in luna august,el dadea 50% din rata luna,acum nu ne mai permitem sa platim rada de 6000 lei lunar,ce se poate face?
Eu am un venit de 3000 lei iar mama este pesionara avand pensia de 1500lei
multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
kriss87, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:13, 2 Decembrie 2011
incercati o refinantare de credit, mai multe sigur va pot spune cei de la banca
Aveati asigurare la credit?
da dar asta ar insemna k creditul in loc sa fie pe 25 ani o sa fie pe 40 de ani de acum incolo....eu lucrez la acea banca...
da....suma a fost de 15000 de mii de euro....sunt achitati in jur de 7000 de mii de euro...
refinantarea nu ma ajuta cu nimic,creditul e facut pe 25 de ani ,au trecut 5 ani,probabil cum am mai si sp o sa platesc pana ies la pensie.....

Alte discuții în legătură

Legea falimentului radu2272 radu2272 am un teren...am platit 15 mii de euro avans si am mai luat de la banca 28800 de euro in 2008. initial rata era de 185 de euro.. acum a devenit 250 ....din ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil pt credit neplatit mystefanel mystefanel Buna ziua, Situatia mea grava este urmatoarea: -in 2005 am scos credit nevoi personale de la Banca in valoare de 7000 euro, fara ipoteca -am putut plati ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa ipotecata - posibilitati legale sflorin_1316 sflorin_1316 Buna ziua! Am cumparat in 2013 o casa prin Programul Prima Casa. Legea spune ca nu o pot vinde 5 ani. Am inteles ca o pot totusi vinde daca o achit integral. ... (vezi toată discuția)