avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita imobil pt credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita imobil pt credit neplatit

Buna ziua,

Situatia mea grava este urmatoarea:

-in 2005 am scos credit nevoi personale de la Banca in valoare de 7000 euro, fara ipoteca
-am putut plati ratele la acest credit timp de aproape 4 ani, dupa o perioada de neplata, creditul a fost concesionat catre o firma
-in vara anului trecut, conform intelegerii telefonice cu acestia (), am inceput depunerea sumei de 100 ron luna, urmand ca apoi sa convenim la o suma mai mare, in fuctie de posibilitati
-dupa 6 luni de zile (timp in care suma de 100 ron a fost depusa), am primit instiintare ca dosarul este trimis la executare silita pe un teren intravilan detinut de mine
-in momentul de fata, dosarul este in executare silita, firma pretinde suma de 12000 de euro (mult mai mult fata de valoarea initiala a creditului); iar cheltuielile dosarului de executare silita sunt de 6000 ron

Ce posibilitati am in aceasta situatie?

Va rog ajutati-ma cu un raspuns cat mai urgent!

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:30, 19 Martie 2013
1-Refinantare
2-Contestatie la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoie personale cesionat unei firme de recuperare georgica21 georgica21 Buna ziua, In data de 28.05.2008 am luat un credit de nevoi personale fara ipoteca sau garantii de la o banca in valoare de 9.991 euro si am platit ratele ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca dumi sorin dumi sorin Salutare! Situatia mea pe scurt e aceasta:am un leasing la masina la care mai am 2 ani de plata cu o rata de 150 eur,un credit la Banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Refinantare-se merita????? oanamaftei oanamaftei Data post: Marti, 19 Octombrie 2010, 13:07 Subiect: REFINANTARE-SE MERITA???? Buna ziua! Acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)