avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... contract bancã - titular decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

contract bancã - titular decedat

Problema e următoarea: tatăl meu a scos un credit de refinantare garantat cu ipoteca de la Bancpost în aprilie 2011, iar mama e coplatitor, deşi la momentul acela nu avea niciun venit iar acum ia pensie după tata, pensie care nu acoperă rata la bancă. Deşi tata ştia ca are asigurare de viaţa la credit, se pare ca nu are. Un sfat cer si eu.. Ce ar fi de făcut? Menţionez ca noi suntem în proces cu cel care a provocat accidentul în urma căruia si-a pierdut viaţa tatăl meu, însă aceste procese cu despagubiri durează mult. Mulţumesc celor care imi vor răspunde.
Cel mai recent răspuns: lalishuka , utilizator 12:48, 22 Ianuarie 2013
Incercati sa va convingeti sigur daca avea sau nu asigurare de viata, posibil sa aiba si rata politei sa fie inclusa in rata de credit.
Si nouă ni se pare ciudat ca la 19250 euro pe 20 de ani si având în vedere ca mama nu avea venit nu s- a făcut o asigurare. Tata avea una pe care o plătito 7 ani si la care a renunţat când a făcut acest credit,ştiind ca are la bancă. În contractul de acasa nu e decât asigurare pe imobil pe care o plătim semestrial. Pe mine m-ar interesa ce facem de acum încolo căci nu ne permitem rata. Tata era întreţinător de familie si avea multe rate deoarece avea venit mare. Până se va gata procesul penal si cel civil mai durează. Mai e ceva de făcut ca sa nu pierdem casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neputinta plata rate credit kriss87 kriss87 Am si eu o intrebare, am un credit la o banca si e facut pe numele meu, al mamei si al tatalui,tatal a decedat in luna august,el dadea 50% din rata luna,acum ... (vezi toată discuția)
Creditul parintilor mei AnaMariaGabor AnaMariaGabor am si eu o mare nalamurire.Parintii mei au facut un credit bancar acum cativa ani,intre timp au divortat iar rata nu a mai fost platita,dupa un timp au pus ... (vezi toată discuția)
Credit la bancă - titularul creditului decedat -polita de asigurare de viata in favoarea bancii iolanda15 iolanda15 Buna seara! Tatal meu a decedat la varsta de 68 de ani din cauza unor probleme de sanatate care au evoluat rapid in ultimul an si au condus la deces prin ... (vezi toată discuția)