Buna ziua,
va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
acum 2 ani am contractat 2 imprumuturi bancare, fara garantie ipotecara ( doar in baza veniturilor).
In urma anularii legii pensiilor speciale, sotului meu i-a fost dimunuata pensia de la 8000 ron la 1200 ron. Eu am o pensie de doar 600 ron.
Veniturile sunt total insuficiente pentru achitarea ratelor lunare, acestea depasind in prezent cu mult valoarea veniturilor ( pensiilor ) noastre.
Am fost la cele 2 banci si am anuntat diminuarea veniturilor, independent de vointa noastra, una a acceptat sa depunem cerere in vederea reconcilierii, cu documente justificative anexate, cealalta banca a fost total refractara, ba chiar amenintatoare ( BCR)
In ultimele 2 zile din 2 in 2 ore suna telefoanele din partea ambelor banci pentru a ma determina sa achit ratele, sugerandumi-se inclusiv ca ratele sa fie achitate de copii mei. Suna efectiv a incercare de intimidare.
Pana la data diminuarii veniturilor, nu am inregistrat nici macar o zi de restanta.
Nu mi se pare normal sa fiu terorizata telefonic, atata vreme cat nu mi s-a permis sa fac macar o solicitare - cazul BCR
Care este calea ce trebuie urmata?
Cu multumiri,
~ final discuție ~