avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sa depun o cerere de reesalonare rate sau o scrisoare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sa depun o cerere de reesalonare rate sau o scrisoare de imposibilitate plata

Cum se poate sa mergi intr-o institutie bancara, si doua persoane sa iti raspunda total diferit. Deci ce sa crezi......
am ramas fara serviciu inca din mai 2010, insa am reusit sa imi platesc lunar ratele la credit europe banc( sunt numai idioti la aceasta banca) si banc post. insa am ajuns in stadiul de a nu le mai putea plati .am mers la banca si am cerut sa gasim o solutie , astfel incat sa nu ramin nici cu restante dar sa nu mi se adune nici dobinda cu carul . Auzind de la un prieten ca cei de la raiffeisen l-au aminat pt 2 luni, i-au bagat cele 2 rate inapoi in credit si i s-a prelungit perioada de rambursare. Foarte frumos, insa cei de la CEB nu pot face asta, numai daca mai fac la ei o asigurare sau un credit, " sa ma mai prinda cu ceva" ca doar e un biznis relatia client - banca dupa cum mia spus chiar directoarea bancii.
Intre timp a ramas si prietenul meu fara serviciu, si traim din pensia buncii de 600 roni 4 persoane, de unde sa imi platesc si ratele. Sunt de bunacredijta si nu vreau sa ramin restanta, insa la felul in care iti vorbesc si se poarta cu tine, te aduce in situatia de a nu le mai plati.
Nu am nimik pe numele meu, creditul este de nevoi personale.....ce sa imi faca.....
ce spuneti, sa depun o cerere de reesalonare credit sau o scrisoare ca sunt in imposibilitate de plata? a venit si iarna, cheltuielile se vor mari....de la ultimul loc demunca am fost obligati sa ne depunem demisia, deci nu am nici somaj.
de unde sa le platesc ?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: catalinrw , utilizator 21:06, 31 Octombrie 2010
Incercati sa faceti o adresa catre banca in care sa anuntati imposibilitatea de plata si sa cereti reesalonarea ratelor.Asa va dovediti buna credinta.
din pacate, avand in vedere posibilitati dvs financiare, nu puteti sa aplicati pt o refinantare. reesalonare... chiar daca s-ar indura, ar trebui sa va bazati pe ceva venituri in curand.
daca nu aveti giranti sau coplatitori pt acest credit, numai pe dvs va pot executa silit. asa ca, in lipsa unor bunuri, va pot pune poprire pe salariu, cand il veti avea. cam atat.
asa ca, daca doriti, instiintati-i ca nu mai puteti platii
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2010
gi-jane2, moderator
intro situatie similara sant si eu, nu am ramas fara serviciu dar fiind bugetar am pierdut din venituri aproape 40%, am un imprumut de nevoi personale la emporiki bank, am fost bun platnic pana acum 2 luni cand in urma diminuarii mi-am dat seama k imi va fii foarte greu sa ma descurc cu cheltuielile asa k am mers la bank si am facut o cerere de amnare a platii ratelor urmand sa platesc 6 luni jumatate din rata, toate bune si frumoase banca a zis k e ok, am primit prin posta o adresa de la ei cum k iau in considerare cererea mea si urmeaza sa primesc un raspuns asta acum 2 luni!!!!
de atunci am umblat la bank mereu doamna de la sucursala mi-a zis k cererea se aproba dar ink nu au sistemu informatic pregatit pt o astfel de operatiune si sa astept sa-l schimbe, in aceste luni eu nu am achitat doar jumatate de rata si m-am trezit sunat de cei de la recuperari sa imi achit diferenta, am luat legatura cu bank si i-am rugat chiar dak nu au sistemu gata macar sa tina o evidenta undeva k eu achit doar jumate si iar au zis ok, si vineri ma sunat iar recuperatorii bancii k sa achit urgent dak nu risc sa intru in baza de date si mi-au bagat penalizari de 8%^.
ce sa fac ??? stiu de procedura asta de la niste colegii care au fost pasuiti si 12luni si totu e perfect ok.
cum ii pot presa sa rezolve problema, pot depune undeva plagere?
ei mereu zic k nivelul bancii au doar vreo 10 bugetari si le greu sa schimbe sistemu informatic(o abureala totala)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare cu peobleme banca catalinrw catalinrw va rog ajutati-ma sant bugetar am pierdut din venituri aproape 40%, am un imprumut de nevoi personale la emporiki bank, am fost bun platnic pana acum 2 luni ... (vezi toată discuția)
Ajutor in lupta cu mafia recuperatorilor/executorilor bank/credite agricole catalinrw catalinrw [b]Mafia Recuperatorilor/Executorilor Emporiki Bank/Credite Agricole Va rog sa aveti rabdare de a citi ce scrise mai jos de mine si sa ma ajutati daca puteti ... (vezi toată discuția)
Problema cu banca raluk 81 raluk 81 buna ziua .am si eu o problema pana acum 5luniam platit alfa bank la zi chiar si daca nu plateam o luna a doua luna plateam 2 luni in una de 5 luni na-m mai ... (vezi toată discuția)