avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... problema cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

problema cu banca

buna ziua .am si eu o problema pana acum 5luniam platit alfa bank la zi chiar si daca nu plateam o luna a doua luna plateam 2 luni in una de 5 luni na-m mai putut plati sotul a ramas fara servicii si eu am salariu de factor postal de 6 mil si nu am putut plati. in octombrie ma dat la o firma de recuperari ma sunat ia-m zis situatia si mi-a zis ca sa ma duc la banca sa vb cu ei si sa spun situatia si sa vb sa imi faca o rata mai mica am fost si am vb cu banca le-am zis situatia si ca am si un copilasi de 3ani si jumateam salariu de bugetar si sa gasim o solutie .Am completat foi si ma trimis la servici sa-mi completeze salariu si primesc acasa ca raspuns la adresa prin care ne solicitati aprobarea resturturari creditului de nevoi personale va comunicam ca nu putem da curs solicitari formulate intrucat nu indepliniti conditile necesare .nu va zic ca am stat 2 ore la banca cu completarea foilor si la servici.acum ma plasat la o firma de recuperare cycle.Dece la alte banci se poate sa fie rata mai mica si iti modifica graficul de rata pe mai multi ani? va dati seama ca daca aveam nu asteptam sa nu platesc si sa ma sune iei.dar am colilul care la gradinita platesc 4mil pe doua luni si plus altelela gradinita si plus altele ale casei.va roc ce ma sfatuiti sa fac. multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:46, 24 Februarie 2011
Incearca o refinantare de credit de la alta banca , unde sa stabilesti rate mai mici de la inceput , pentru a nu ajunge in aceeasi situatie !
Incercati o refinantare la alta banca....
in afara de a face contestatie la executare si de o eventuala sesizare scrisa la OPC privind refuzul bancii de a va reesalona creditul, nu vad ce ati mai putea face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 probleme cozmin30 cozmin30 as avea si eu 2 intrebari ..mai precis 2 referinte asupra a ce as putea face: 1 am facut ca si multi romani in urma cu 7 ani un credit relativ mic ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive contract banca tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma indrumati referitor la un credit de nevoie personale( fara garantii imobiliare) la care eu sunt girant pentru fostul sot daca pot ... (vezi toată discuția)
Rate la banca si venituri injumatatite cordis claudia cordis claudia va rog daca poate cineva sa ma ajute cu un sfat in urmatoarea situatie:am facut un credit de nevoi personale fara ipoteca si nfara giranti in 2008 cand aveam ... (vezi toată discuția)