avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... vreau sa stiu daca banca imi poate face executare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

vreau sa stiu daca banca imi poate face executare silita

buna ziua

ma numesc florin am 3 credite la [BANCA1] si am remas restant la [EDITAT] si mai am de plata injur de 1200 ron si la [EDITAT] in valuare de 1600 restant .:((:((
din care am ramas restant in jur de 600 si nu mai pot sa imi platesc ratele
si me-au spus ca imi face executare silita dar eu nu am nimic pe numele meu
eu sunt salariat eu stau cu parinti
ce credeti ca poate sa imi ia ceva de pe numele la parintii mei
:((:((:sorry::sorry::((
doresc un raspuns
[editat]
Ultima modificare: Vineri, 6 Mai 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: george141414 , utilizator 07:57, 25 Martie 2011
numai dvs puteti fi executat silit, daca nu sunt coplatitori sau giranti ai acestor credite. pentru ca aveti mai multi creditori, va vor pune poprire pe 1/2 din salariu.
o solutie ar mai fi sa mergi la banci si sa discuti reesalonarea creditelor, sau sa gasesti o banca si sa platesti la ea doar o singura rata, banca urmand sa achite datoriile catre celelalte banci. refinantare ar fi solutia. Bancile o sa fie de acord deoarece nu au alta posibilitate de a recupera creantele, daca tu zici ca nu ai nimic pe numele tau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)
Credite bancare rodicadumitru rodicadumitru Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: acum 2 ani am contractat 2 imprumuturi bancare, fara garantie ipotecara ( doar in baza ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca si pierderea locului de munca dumitru veronica dumitru veronica buna ziua ma numesc vera in anul 2008 am facut un credit de refinantare sotul meu titular si eu coplatitor atunci aveam amindoi locurii de munca rata la ... (vezi toată discuția)