avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie la banca si pierderea locului de munca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie la banca si pierderea locului de munca

buna ziua ma numesc vera in anul 2008 am facut un credit de refinantare sotul meu titular si eu coplatitor atunci aveam amindoi locurii de munca rata la creditul respectiv este de 550 ron pe luna anul acesta sotul meu si a pierdut locul de munca ce pot face eu ca ,coplatitor in conditiile in care eu iau salariul 450ron 250ron .am fost la banca si am explicat problema dnei care mia facut creditul si mia spus ca nu se poate face nimic ce ma puteti sfatui ca nu vreau sa ramin restanta nu se poate sa platesc in functie de salariul meu ,va rog lamuritima ce pot face .va multumesc vera
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 08:47, 22 Noiembrie 2009
Buna ziua.Adresati-va cu o solicitare scrisa catre banca, solicitare in care explicati intreaga situatie si solicitati reesalonarea imprumutului.Cu siguranta vor fi de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa stiu daca banca imi poate face executare silita celbun celbun buna ziua ma numesc florin am 3 credite la [BANCA1] si am remas restant la [EDITAT] si mai am de plata injur de 1200 ron si la [EDITAT] in valuare de 1600 ... (vezi toată discuția)
Credit ramas dupa o persoana decedata vladgeorgescu vladgeorgescu Buna ziua ! Am o problema: Sotia mea si cu mine am facut un credit la o banca la care ea a fost titular si eu coplatitor. In urma cu o luna sotia a decedat, ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa divort chiliman chiliman buna ziua ma numesc alin sa va spun de ce ma aflu pe acest site eu si sotia suntem in divort avem un copil minor ,eu am un apartament pr.per.inainte de ... (vezi toată discuția)