avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate olgamincu

Activitate olgamincu

Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta.In vara acestui an am montat centrala de apartament .Toti vecinii de pe coloana au si ei centrala.Nu trece nici o teava prin apartametele de la parter pana la ultimul etaj.Toti ceilalti vecini din jurul meu au si ei centrale nu doar cei de pe coloana mea .Nu avem nici subsol nici calorifer pe scara nici alt spatiu comun si totusi platesc cota parte la caldura Am vorbit cu administratorul si a spus ca in ordonanta scrie ca trebuie platit si lucreaza pe acte -legi.Nu mi se pare corect sa platesc atat timp cat nu am tevi in casa si nici spatii comune .Daca am dreptate va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti unde ma pot adresa sa rezolv aceasta problema.Mi-ar fi usor sa nu platesc acea cota dar poate nu am dreptate si dupa aceea platesc de ma usuca la buzunar .Multumesc pt raspuns si va doresc o zi buna si SARBATORI FERICITE!
bighiu77 a scris:

La sfarsitul termenului de incercare, pentru ca v-a fost suspendata..."profesia".In rest...puteti face recurs, solicitati contraexpertiza a actului care a stabilit alcolemia......e.t.c.

de ce tocmai la doi ani si 6 luni?
În baza art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 republicată, cu aplic. art. 74 alin. 1 lit. a şi c şi art. 76 alin. 1 lit. d Cod penal, condamnă inculpatul ACS la pedeapsa de 6 (şase) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. În baza art. 81 Cod penal dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, pe un termen de încercare de 2 ani şi 6 luni, calculat conform art. 82 Cod penal. Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 83 Cod penal.
intrebare-cand pot sustine examen pt permis? dupa 2 ani si 6luni de la hotarare? in hotarare nu scrie definitiva ci cu drept de apel in 10 zilele de la pronuntare -.trebuie facut alt demers in instanta pt definitiva? permisul este retinut de un an va multumesc pt raspuns-raspunsuri
Discuție cerere
cerere de depunere acte in dosar penal .sunt citata in calitate de faptuitor art 220cp.va rog ajutati-ma