avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cerere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cerere

cerere de depunere acte in dosar penal .sunt citata in calitate de faptuitor art 220cp.va rog ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 17:09, 31 Mai 2010
Dati-ne mai multe detalii.
Pentru tulburare de posesie trebuie sa depuneti actele de proprietate ce le aveti.
Sfat: mergeti impreuna cu un avocat.
Succes.
av.M.Hornea
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2010
Mihaela Hornea, Avocat
Inscrisurile le puteti depune la dosar in ziua
in care sunteti citat sau mai inainte cu un borderou
in care va trebui sa treceti numarul dosarului, termenul
la care se judeca, ce reprezinta fiecare inscris.
Ultima modificare: Luni, 31 Mai 2010
Daniel Coman, Avocat
Daca doriti sa depuneti inscrisuri in dosarul de urmarire penala in care aveti calitatea de faptuitor, o puteti face prin depunerea unei note de probatorii in care veti mentiona in ordine lista cu acestea si evident le veti anexa la acea nota.Aceasta se depune la organul de urmarire penala, un exemplar impreuna cu actele raman la dosar iar pe duplicatul acesteia veti lua o viza de primire de la acesta.
olgamincu a scris:

pe citatie scrie art 220cp+art20rap la art 197cp -cred ca este greseala la art 197 ,trebuia scris 179-pt ca sunt acuzata de tata ca stau abuziv in locuinta dar pe contractul apartamentului suntem trecuti amandoi proprietari si ma mai acuza ca incerc sa-l omor dand in casa substante toxice cu toate ca locuim impreuna si cu fiul meu minor .au fost procese terminate in favoarea mea si nup -uri de la parchet si vreau sa depun copii la dosar inainte de 9 iunie data procesului .cererea este acceasi ca la proces civil sau difera? multumesc pt raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)
Intampinare proces penal eniko69 eniko69 Sunt citată în calitate de intimat într-un proces penal, deschis, având ca obiect o plângere împotriva ordonanțe i de clasare, care s-a dat pentru ... (vezi toată discuția)