avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare proces penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare proces penal

Sunt citată în calitate de intimat într-un proces penal, deschis, având ca obiect o plângere împotriva ordonanțe i de clasare, care s-a dat pentru infracțiuni "tulburare în posesie și violare de domiciliu" de care am fost învinuită. Pot depune întâmpinare la dosar înainte de data la care sunt citată cu actele care să dovedească că aceste fapte nu s-au întâmplat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Părerea mea este că la proces penal e bine să vă angajați avocat. La penal nu merge ca la civil.

Dacă nu vreți să cheltuiți bani mulți, plătiți un avocat măcar pentru a merge la dosar să-l studieze.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti depune note scrise cu privire la admisibilitatea ori temeinicia plângerii. Dacă în cauză a fost pusă în mişcare acţiunea penală,puteti formula cereri şi ridica excepţii şi cu privire la legalitatea administrării probelor ori a efectuării urmăririi penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! fac parte intr un dosar care a fost clasat pe motivul ... Koman91 Koman91 Buna ziua! Fac parte intr un dosar Care a fost clasat pe motivul prescrierii ! Petentul a depus plângere împotriva soluției procurorului in camera ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)
Daca intr-un dosar penal clasat au aparut probe noi judecătorul ... Alina Avila Alina Avila Daca intr-un dosar penal clasat au aparut probe noi judecătorul din camera preliminara le i-a in considerare ? Sau judeca doar legalitate probelor ... (vezi toată discuția)