avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator rau intentionat?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator rau intentionat?

Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta.In vara acestui an am montat centrala de apartament .Toti vecinii de pe coloana au si ei centrala.Nu trece nici o teava prin apartametele de la parter pana la ultimul etaj.Toti ceilalti vecini din jurul meu au si ei centrale nu doar cei de pe coloana mea .Nu avem nici subsol nici calorifer pe scara nici alt spatiu comun si totusi platesc cota parte la caldura Am vorbit cu administratorul si a spus ca in ordonanta scrie ca trebuie platit si lucreaza pe acte -legi.Nu mi se pare corect sa platesc atat timp cat nu am tevi in casa si nici spatii comune .Daca am dreptate va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti unde ma pot adresa sa rezolv aceasta problema.Mi-ar fi usor sa nu platesc acea cota dar poate nu am dreptate si dupa aceea platesc de ma usuca la buzunar .Multumesc pt raspuns si va doresc o zi buna si SARBATORI FERICITE!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:01, 9 Decembrie 2010
Faceti o adresa in scris la Regis de termoficare, semnata de toti locatarii sa vdeti ce raspuns primiti.
Intr-adevar, administratorul procedeaza conform cu Ordinul presedintelui ANRSC 343/2010, in care se spune ca pentru aceasta iarna si pentru situatia ca blocul este contorizat, dar nu s-a facut inventarierea sistemului de incalzire, se aplica procentele de 50%, respectiv 30% pentru caldura la comun.

Situatia dv. ca nu aveti tevi de caldura care sa va treaca prin apartament trebuie sa fie consemnata undeva, altfel nu puteti fi exclusa de la plata caldurii la comun, ca de altfel niciunul din apartamentele cu CT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce acei care au centrale termice nu platesc o cota parte de caldura ? cartaya cartaya acest subiect este foarte ambigu si este foarte interpretabil in fel si chip deoarece exista asociatii de proprietari , la care si proprietari care au centrale ... (vezi toată discuția)
Caldura platita pentru tevile care trec printr-un apartament debransat maxim constantin maxim constantin Va rog sa ma ajutati cu o problema.Luna aceasta la asociatie pe langa cele obisnuite am de platit si caldura,pentru tevile care trec prin apartament[explicatia ... (vezi toată discuția)
Cota de 30% sau 50% pentru apartamentele cu centrale... Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza Teodoru Roxana Andreea - Traduceri lb Engleza Am inteles ca in conformitate cu Ordinlu 343/2010, apartamentele cu centrala vor plati 30% cu derograe sau 50% din factura de energie termica. Exista vreo ... (vezi toată discuția)