precizez ca s-a identificat cu permisul de conducere deoarece fiind contractul semnat inrt-o zi de joi avea buletinul de identitate oprit la starea civila deoarece simbata avea cununia civila, se casatorea...
am facut un contract de vinzare - cumparare intre mine (comparator) si tatal meu (vinzator), neavind buletinul la el tatal meu sa identificat cu permisul de conducere,fapt ce e si specificat in contract,,,, este freo problema????????
precizez ca s-a identificat cu permisul de conducere deoarece fiind contractul semnat inrt-o zi de joi avea buletinul de identitate oprit la starea civila deoarece simbata avea cununia civila, se casatorea...
Vreau sa fac un act cu tatal meu pe un apartament, precizez ca tatal meu are 2 apartamente proprietate personala si se casatoreste in luna iunie cu o doamna care are un copil din casatorie anterioara.
Intrebarea este ce act sa fac cu tatal meu pe unu din apartamente care sa nu poata fi spart sub nici o forma dupa decesul acestuia (donatie sau vinzare comparare)????