avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... identificare in contract de vinzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

identificare in contract de vinzare cumparare

am facut un contract de vinzare - cumparare intre mine (comparator) si tatal meu (vinzator), neavind buletinul la el tatal meu sa identificat cu permisul de conducere,fapt ce e si specificat in contract,,,, este freo problema????????

precizez ca s-a identificat cu permisul de conducere deoarece fiind contractul semnat inrt-o zi de joi avea buletinul de identitate oprit la starea civila deoarece simbata avea cununia civila, se casatorea...
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
benni, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 17:28, 3 Iunie 2010
Nu prea.

Buna ziua.
Identificarea partilor unui contract de vanzare cumparare ,pentru determinrea capacitatii civile de a contracta,se face in baza unui act de identitate.Permisul nu prea poate indeplini aceasta calitate in aceste conditii, totusi.

Marius Bote .
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
Daca notarul a acceptat permisul ca act de identificare a vanzatorului...inseamna ca e ok.Probabil ca a precizat CNP-ul care de fapt conteaza.
av.M.Hornea
daca nu exista dubiu cu privire la persoana respectiva, daca sunt celelalte atribute de identificare in contract, nu este o problema
precizez ca s-a identificat cu permisul de conducere deoarece fiind contractul semnat inrt-o zi de joi avea buletinul de identitate oprit la starea civila deoarece simbata avea cununia civila, se casatorea...

Alte discuții în legătură

Act de identitate pentru contract notarial enverhoxha enverhoxha La cumpărarea unui bun imobiliar, singurul act de identitate acceptat de notar pentru contract este CI, sau se poate folosi un alt act (paşaport, permis de ... (vezi toată discuția)
Oprire/perforare buletin AlexandraVPopescu AlexandraVPopescu Este legala oprirea buletinului persoanei care isi schimba numele dupa casatorie, in momentul depunerii dosarului la starea civila? Sau perforarea acestuia ... (vezi toată discuția)
Re-eliberare acte de identitate Vivian Ingrid Vivian Ingrid Buna seara! Sotul meu mi-a luat certificatul de casatorie, certificatul de nastere al fiicei noastre minore si cartea de identitate pentru a nu putea ... (vezi toată discuția)