am facut un contract de vinzare - cumparare intre mine (comparator) si tatal meu (vinzator), neavind buletinul la el tatal meu sa identificat cu permisul de conducere,fapt ce e si specificat in contract,,,, este freo problema????????
precizez ca s-a identificat cu permisul de conducere deoarece fiind contractul semnat inrt-o zi de joi avea buletinul de identitate oprit la starea civila deoarece simbata avea cununia civila, se casatorea...
Buna ziua.
Identificarea partilor unui contract de vanzare cumparare ,pentru determinrea capacitatii civile de a contracta,se face in baza unui act de identitate.Permisul nu prea poate indeplini aceasta calitate in aceste conditii, totusi.
Daca notarul a acceptat permisul ca act de identificare a vanzatorului...inseamna ca e ok.Probabil ca a precizat CNP-ul care de fapt conteaza.
av.M.Hornea
precizez ca s-a identificat cu permisul de conducere deoarece fiind contractul semnat inrt-o zi de joi avea buletinul de identitate oprit la starea civila deoarece simbata avea cununia civila, se casatorea...