avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate marij

Activitate marij

Va multumesc pt raspuns,rugamintea mea este,daca sunteti amabil sa analizati si cealalta problema a mea,postata pe forum cu titul prestatie tabulara-marij,care se refera tot la acest contract provizoriu si daca puteti sa-mi dati un raspuns.
Va multumesc!
un contract de vanzare cumparare scris de mana cu doi martori intre tata si fiica are valabilitate in instanta,intr-un proces de prestatie tabulara?
multumesc
Buna ziua!Am si eu rugamintea,daca poate cineva sa_mi raspunda la o intrebare.Mama mea a cumparat prin contract de vanzare cumparare provizoriu*scris de mana*,mai multe terenuri de la tatal ei.Contractul s-a incheiat in fata a doi martori,si se specifica si pretul platit pt terenuri.Am deschis un proces de prestatie tabulara prin invocarea uzucapiunii de 30 de ani,bunicul meu a folosit acest terenuri din vremea razboiului,prelundu-l de la parintii sai.Unul dintre terunuri,a fost cumparat de bunicul meu de la fratele sau.Unul dintre martorii care apare pe contract s-a prezentat in proces si a recunoscut valabilitatea contractului,celalat fiind decedat.In proces au intervenit cu pretentii verisoarele mele,respectiv sotia si fiicele unui frate de-al mamei mele,care a decedat in 1984.Bunicul a decedat in 2004,iar bunica in 2001,iar dupa decesul lor nu s-a desbatut succesiunea.
Intrebarea mea este,in ce masura verisoarele mele,au sanse de castig.
In speranta ca imi ve-ti raspunde va multumesc anticipat.