avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare provizoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare provizoriu

un contract de vanzare cumparare scris de mana cu doi martori intre tata si fiica are valabilitate in instanta,intr-un proces de prestatie tabulara?
multumesc
Cel mai recent răspuns: marij , utilizator 15:02, 1 Iunie 2010
Este doar un inceput de dovada, dar puteti solicita instantei de judecata pronuntarea unei sentinte prin care sa constate existenta dreptului de proprietate si care sa tina loc de act de proprietate.
Apelati insa la serviciile specializate ale unui avocat.
Da. Deşi nu îi cunosc conţinutul, presupun că este vorba despre o promisiune de vînzare-cumpărare. Un antecontract.

Desigur, valabilitatea lui depinde de modul în care a fost redactat şi de respectarea condiţiilor de fond ale unui contract. Doar cu actul în faţă se poate da un verdict.

Va multumesc pt raspuns,rugamintea mea este,daca sunteti amabil sa analizati si cealalta problema a mea,postata pe forum cu titul prestatie tabulara-marij,care se refera tot la acest contract provizoriu si daca puteti sa-mi dati un raspuns.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - valabilitate promisiune autentica vanzare-cumparare elenaref elenaref va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca ,promisiunea de vanzare a unei case cu oanumita suprafata de teren facuta la un notar, este valabila din pinct de ... (vezi toată discuția)
Precontract versus contract sub semnatura privata nicolae242 nicolae242 buna ziua, ma numesc manea nicolae si as dori sa stiu contractul de vinzare cumparare sub semnatura privata este acelasi lucru cu precontractul de vinzare ... (vezi toată discuția)
Intentia de vanzare liliana liliana Am si eu o nelamurire...intentia de vanzare poate fi asimilata cu antecontractul de vanzare cumparare???? (vezi toată discuția)