avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate baby12

Activitate baby12

Răspuns la discuția Adeverinta anexa 26
Va multumesc.
Buna ziua.
Am nevoie la dosarul pentru somaj de adeverinta care specifica cotizatia la somaj de la o firma la care am lucrat in 2011.Am trimis formularul respectiv printr-un angajat al firmei la sediul firmei respective.Dupa ce a ajuns actul respectiv la contabilitatea firmei,patronul firmei m-a sunat la telefon si mi-a spus ca nu o sa-mi trimita adeverinta niciodata,desi stie ca este obligat prin lege.Am sesizat ITM-ul printr-un mail de pe siteul ITM-ului.Ce se va intampla in continuare,pentru ca mie acest act imi este foarte important pentru a-mi putea depune dosarul la Somaj?Cat timp trebuie sa astept pana cand ITM-ul imi da un raspuns?Va multumesc.
Discuție consum
Buna ziua.
Daca o persoana sta 3-4 zile pe saptamana(nu consecutiv) iintr-un apartament la bunici,el trebuie bagat la consum? Va multumesc.
Discuție intrebare
am centrala de apartament de 8 ani de zile si stau la ultimul etaj(4).tevile de incalzire care sunt din pvc,trec la mine in casa desi de la regie au spus ca as putea sa le tai deoarece este vorba de ultimul etaj.m-am interesat de la un jurist in legatura cu plata reparatiilor acestor tevi de incalzire care trec si in subsolul blocului,daca trebuie sa contibui si eu din moment ce eu nu ma mai folosesc de ei de 8ani si mi s-a spus ca nu.intrebare :e adevarat sau nu?va multumesc