avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intrebare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intrebare

am centrala de apartament de 8 ani de zile si stau la ultimul etaj(4).tevile de incalzire care sunt din pvc,trec la mine in casa desi de la regie au spus ca as putea sa le tai deoarece este vorba de ultimul etaj.m-am interesat de la un jurist in legatura cu plata reparatiilor acestor tevi de incalzire care trec si in subsolul blocului,daca trebuie sa contibui si eu din moment ce eu nu ma mai folosesc de ei de 8ani si mi s-a spus ca nu.intrebare :e adevarat sau nu?va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters62736 , utilizator 20:49, 1 Iunie 2010
legea 230 prevede ca orice proprietar, fie el bransat sau nu la utilitati (apa calda, caldura), este obligat sa participe la plata reparatiilor partilor comune si chiar a unei sume pentru incalzirea spatiilor comune + o cota parte indiviza dintr-un anumit procent din factura de incalzire (stabilit de asociatie) pentru ca trec tevile de incalzire prin casa.
din pacate sint si eu in aceeasi situatie si va inteleg mihnirea :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligații de platã (întreținerea) pentru un apartament StoicaMarian StoicaMarian Este foarte posibil să îl învinuiesc pe nedrept pe administrator, întrucăt nu cunosc bine ce obligații de plată am, având în vedere că: - am un ... (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli subsol (coloana de apă caldă) către cei care dețin centrala de apartament biancavirca biancavirca S-au efectuat reparatii la coloana de apa calda din subsolul blocului. Intrebarea este daca cei care detin centrala de apartament pe gaze se trec la plata ... (vezi toată discuția)
Plati la intretinere pe cota indiviza cand ai centrala termica propie Pricopp Pricopp 1)Este legal sa platesc pierderi la apa calda pe cota indiviza daca am centrala termica propie? daca da va rog sa imi comunicati legea si articolul daca ... (vezi toată discuția)