avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... consum
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

consum

Buna ziua.
Daca o persoana sta 3-4 zile pe saptamana(nu consecutiv) iintr-un apartament la bunici,el trebuie bagat la consum? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:45, 29 Iunie 2012
nu, nu puteti fi obligat la plata cotelor de intretinere pentru aceasta persoana.
3-4 zile poate insemna mai putin sau mai mult de 15 zile.
Considerand ca lucrul acesta se intampla luna de luna, sigur, el trebuie introdus la plata cotelor de intretinere, respectiv curent electric, gaze si gunoi, ceea ce inseamna in jur de 15-20 lei in plus la totalul de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizii abuzive ale comitetului executiv Crusader2010 Crusader2010 Buna seara, As dori sa va intreb daca sunt legale urmatoarele lucruri pe care le sustin ca ar fi reprezentantii asociatiei de locatari: - au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Este posibil si legal ca o persoana sa plateasca intretinerea in doua locuri? AndreeaFr AndreeaFr buna ziua,de curand m-am casatorit si eu cu sotul meu nu am stabilit unde o sa stam,eu locuind cu bunica pe timp de iarna ,iar el cu parintii.Din luna martie ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane la intretinere ralux ralux hello La ultima intretinere au fost trecute 2 persoane (in loc de 1) in calculul acesteia pe baza unei declaratii scrise si semnate de catre vecini. ... (vezi toată discuția)