avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate ionutdorin_popa

Activitate ionutdorin_popa

Buna seara,
De cateva zile sunt proprietarul unui apartament in capitala, (mentionez ca la cererea insistenta a fostului propritar am semnat un contract la notar ca sa il mai las 3 luni in apartament) astazi m-am dus cu fostul proprietar sa-i transfer banii in cont, dupa ce i-am transferat a inceput sa urle la mine ca din cauza mea nu mi-a dat banca banii mai repede ca am plecat in concediu anumea sa-i fac lui rau si mai multe rautati cu promisiunea ca o sa-mi faca si el mie neplaceri. Acum ma gandesc daca el nu o sa plateasca administratia si celelalte abonamente pe care le mai are si cine stie ce stricaciuni poate sa-mi mai faca prin apartament pana pleaca! Eu ce pot sa-i fac din punct de vedere legal ca sa il fac sa plateasca daca se adeveresc cele descrise mai sus.
MULTUMESC,

Astept sugestii, pareri, orice imi este de folos,
Da , chiar am niste chitante ca a fost platit impozit.Credeam ca pot sa scap cumva de niste cheltuieli dar se pare ca , cu legea nu te joci ... multumesc mult
Am putina problema... detin o casa la tara batraneasca pe care nu am acte , am acte doar pe pamantul de acolo, vreau sa o demolez pentru a-mi construi o alta din materiale moderne de contructie. Poate cineva sa ma acuze/amendeze ca nu am platit/obtinut avizul de demolare de la primarie atat timp cat acea constructie nu figureaza in acte?

Va multumesc anticipat!