Mi-am dat demisia cu articolul 81 alin.3,si art.81 alin.8 iar departamentul de HR ma forteaza sa schimb alineatul in art.81 alin 3 si art.81 alin.7 , sustinand ca nu se pot folosi alineatele folosite de catre mine spunandu-mi ca o sa-mi desfaca contractul de munca prin neprezentare la locul de munca. Tin sa precizez ca prima oara am incurcat articolul cu art.79 pentru ca am fost indus in eroare de informatiile gasite pe internet astfel ca mi-am recunoscut greseala stabilind cu managerul de HR prin e-mail ca ma voi prezenta la sediu pentru a remedia aceasta inadvertenta . M-am prezentat dar domnisoara care lucra in departamentul HR si nu managerul care nu a putut sa fie prezent , mi-a spus ca nu se poate da demisia cu articolele stipulate de catre mine pt.ca in momentul depunerii ei cu 2 zile in urma nu am stipulat cu ce anume este de vina angajatorul si nu a acceptat ca sa scriu acest lucru pe demisia refacuta .
Intrebarea mea: Este posibil ca articolele mentionate de catre mine sa fie in contradictie , si este normal ca sa ti se interzica dreptul de a inceta relatiile de munca , si sa ti se spuna ca nu se mai poate rectifica nimic decat daca depui aceeasi demisie inregistrata cu acceasi data ca si prima demisie cu art.81 alin.3 si 7 ?
Precizez ca o colega care era in aceeasi situatie fiind in acelasi timp cu mine s-a putut rectifica pe loc pentru ca a cedat presiunii si a schimbat articolele.
Ma numesc Coman Horia Andrei si sunt in urmatoarea situatie:
Convietuiesc cu o fata de 6,5 ani in apartamentul pe care bunica ei i l-a vandut cu act de vanzare cumparare acum 6,5 ani , actele notariale fiind platite de mine dar actele sunt facute pe numele ei noi nefiind casatoriti. In aceasta perioada a convietuirii ea nu a avut serviciu timp de 1,5 ani , fiind studenta , eu intretinand si cheltuielile apartamentului si ale ei din salariul meu. In tot acest timp de 6,5 ani , am adus imbunatatiri apartamentului , am cumparat absolut toata mobila si aparatura din locuinta - am chitanta pentru toate mai putin pentru imbunatatiri , dar detin chitante de la intretinere care au fost emise pe numele meu , eu fiind platitor de intretinere si avand buletin cu acord notarial de preluare in spatiu.
Aducandu-mi motivatia ca nu mai doreste continuarea relatiei am fost dat afara din casa.
Care sunt drepturile mele si ce pot face in aceasta privinta.