avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intimidarea angajatului care isi da demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intimidarea angajatului care isi da demisia

Mi-am dat demisia cu articolul 81 alin.3,si art.81 alin.8 iar departamentul de HR ma forteaza sa schimb alineatul in art.81 alin 3 si art.81 alin.7 , sustinand ca nu se pot folosi alineatele folosite de catre mine spunandu-mi ca o sa-mi desfaca contractul de munca prin neprezentare la locul de munca. Tin sa precizez ca prima oara am incurcat articolul cu art.79 pentru ca am fost indus in eroare de informatiile gasite pe internet astfel ca mi-am recunoscut greseala stabilind cu managerul de HR prin e-mail ca ma voi prezenta la sediu pentru a remedia aceasta inadvertenta . M-am prezentat dar domnisoara care lucra in departamentul HR si nu managerul care nu a putut sa fie prezent , mi-a spus ca nu se poate da demisia cu articolele stipulate de catre mine pt.ca in momentul depunerii ei cu 2 zile in urma nu am stipulat cu ce anume este de vina angajatorul si nu a acceptat ca sa scriu acest lucru pe demisia refacuta .
Intrebarea mea: Este posibil ca articolele mentionate de catre mine sa fie in contradictie , si este normal ca sa ti se interzica dreptul de a inceta relatiile de munca , si sa ti se spuna ca nu se mai poate rectifica nimic decat daca depui aceeasi demisie inregistrata cu acceasi data ca si prima demisie cu art.81 alin.3 si 7 ?
Precizez ca o colega care era in aceeasi situatie fiind in acelasi timp cu mine s-a putut rectifica pe loc pentru ca a cedat presiunii si a schimbat articolele.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Cerere incetare contract art 55 lit b si decizie incetare art 81 alin 7 gaabriella gaabriella buna ziua, poate sa m-ajute cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Se poate sa faci cerere de incetare contract cu art 55 lit b semnata de angajator ... (vezi toată discuția)
Incetare cim conf art 55 lit c anieta anieta Buna ziua, As dori sa stiu daca pot face incetarea unui CIM cu art. 55 lit c din Codul Muncii sau trebuie coroborat si cu art 79 din Codul Muncii? Va ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca Mircea Calin Mircea Calin In urma interviurilor (HR/Manageri) am primit oferta angajare. Am plecat de la compania unde lucram si am semnat CIM perioada nederminata cu proba 15 zile. 13 ... (vezi toată discuția)