In prezent ma aflu in concediu de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani pentru primul copil. El va implini 2 ani in ianuarie 2011. Am nascut un al doilea copil cand primul avea un an si 5 luni. Am inteles ca voi intra in concediu pentru ingrijirea celui de-al doile copil din momentul in care primul implineste 2 ani.
As vrea sa stiu urmatoarele:
1. Cand trebuie sa depun actele pentru CIC pentru al doilea copil;
2. Ce acte trebuie sa depun;
3. Unde se depun actele.
Mai avem datorii de achitat: TVA pentru trim 2 si impozit pe dividende. Imi spuneti ca am doua optiuni:
1. Solicit recuperarea impozitului
2. Solicit compensarea datoriilor cu impozitul de recuperat?
In acest caz ce se intampla cu diferenta? impozitul de recuperat este mai mare decat valoarea datoriilor?
care dintre cele doua variante este mai putin costisitoare si dureaza mai putin. Asa cum va spuneam firma e in curs de lichidare si nu vrem sa oprim acest proces.
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns pentru urmatoarea situatie:
Declaratia 101 ne arata ca avem impozit pe profit de recuperat.
Firma este in curs de lichidare si am inchis deja contul. Spuneti-mi va rog cum putem recupera acest impozit? Va rog sa aveti in vedere ca nu mai avem cont si am prefera sa nu mai deschidem unul.
Am un baietel de un an si 5 luni. In acest moment ma aflu in concediu de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani. In maximum 2 saptamani voi naste un alt baietel. deci cel de-al doilea copil se va naste inainte sa expire CIC.
As vrea sa stiu cum procedez pentru prelungirea concediului pentru cel de-al doilea copil:
1. ce acte trebuie depuse
2. unde se depun actele
3. care este termenul limita pentru depunerea lor.