avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC pentru al doilea copil

Buna ziua,

As dori un raspuns la urmatoarea situatie.

In prezent ma aflu in concediu de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani pentru primul copil. El va implini 2 ani in ianuarie 2011. Am nascut un al doilea copil cand primul avea un an si 5 luni. Am inteles ca voi intra in concediu pentru ingrijirea celui de-al doile copil din momentul in care primul implineste 2 ani.

As vrea sa stiu urmatoarele:

1. Cand trebuie sa depun actele pentru CIC pentru al doilea copil;
2. Ce acte trebuie sa depun;
3. Unde se depun actele.

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:21, 14 Octombrie 2010
Parcurgeti aceleasi etape ca pentru primul copil. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate reveni in cic, dupa ce m-am intors la serviciu? AnaIuliaMarin AnaIuliaMarin Buna ziua, am nascut baietelul pe data de 7 ianuarie 2014, am stat in concediu post natal dupa care am intrat in CIC, iar pe data de 1 aprilie 2014 m-am intors ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate, concediu crestere copil pana la 2 ani Carla Georgescu Carla Georgescu Buna ziua, am rugmintea de a ma ajuta cu cateva informatii referitoare la urmatoarea situatie : in cazul in care o persoana se afla in concediu de ingrijire ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si cel de crestere al copilului andher andher Buna ziua!As dori sa va rog sa-mi dati cateva lamuriri in privinta concediului prenatal si al celui de crestere al copilului in cazul celui de-al doilea ... (vezi toată discuția)