daca o societate nu a platit o perioada contributiile de sanatate si somaj pentru un salariat..ce adeverinta ca motivare catre somaj a.r trebui..?va multumesc..
va rog frumos imi puteti explica mai detaliat cum a.s putea achizitiona aceste bunuri...(pasi..factura...hartiile de agreere...certificatele de conformitate..etc)
eu am o casa de amanet si as dori sa deschid si o casa de schimb valutar ,de ce documente as avea nevoie si ce suma de bani trebuie sa detin in valuta pentru a deschide aceast exchange?
nu trebuie sa mergi la bucuresti sa depui actele la bnr....si nu iei autorizeaza activitatea ci politia.....brn te inregistreaza intro baza de date si iti da o hartie cu un cod de inregistrare...dupa aceea faci demersuri catre o firma care sa iti instaleze camere video si alarme iei depun un dosar cu proiectul lucrari respective catre politie departamentul pt amaneturi case de schimb etc....trebuie facut si un cotract cu o firma de paza pentru monitorizare si interventie......cind iti da politia ok atunci incepi activitatea....dar mai trebuiesc facuti pasi contabili pt a fi ok si cu restul actelor...cind ajungi la puncul asta mai intreaba-ma si te sfatuiesc eu.bafta la treaba