avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate muscalu george florin

Activitate muscalu george florin

Răspuns la discuția divort
Deci resedinta o avem in Italia , eu personal defapt nici nu mai am buletin deoarece am pasaport de cetatean roman cu domiciliul in strainatate. In Romania impreuna am locuit pe o perioada foarte scurta ospitati la parintii mei . Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsul dumneavoastra .
Va multumesc pentru mesaj , casatoria a avut loc in Romania in anul 2000 , dupa care am venit in Italia unde s-a nascut primul nostru copil , iar al doilea ar trebui sa se nasca la inceputul lunii iulie acest an ( 2010 ) . Avem amandoi domiciliul in Italia ( casa in proprietatea noastra 50% eu si 50% sotia ) . Eu as dori sa aflu daca m-a pot adresa instantelor romane sau sunt obligat sa m-a adresez celor italiane . Va multumesc !
Va multumesc pentru mesaj , dar sincer nu am inteles la care instanta ar trebui sa ma adresez cea romana sau cea italiana .
Deci ar trebui sa ma adresez instantelor italiane ?
Discuție divort
Buna ziua , problema mea este urmatoarea : sunt cetatean roman casatorit cu o cetateanca bulgara in Romania . Momentan amandoi avem acelasi domiciliu in Italia si avem 2 copii. As dori sa divortez in Romania , cineva imi poate explica daca este posibil si ce procedura ar trebui sa urmez . Va multumesc !