avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate bbtantica

Activitate bbtantica

Bună ziua,
Suntem în punctul de a închiria apartamentul, doar ca avem o nelămurire, și anume :dacă închiriem apartamentul și îl declaram la administrația financiara, este adevărat ca pe soțul meu o sa l puna sa plătească sănătatea anual.?!?!?????
Menționez ca, eu sunt pensionara pe caz de boala iar soțul este navigator, nu are venituri sau contract de munca în tara.
Mulțumesc frumos!
va multumes ptr timpul acordat ...
va rog sa ma ajutati din nou ....referitor la problema pe care o am eu ,va pot spune ca nu sa rezolvat nimic pana in acest moment ......
Pana pe data de 12.06.2010... am fost in concediu de cresterea copilului .... m-am prezentat la sevici cu data de 14.06.2010....( ptr ca 12.06.2010 a fost sambata )si nici in momentul actual nu am un raspuns de la ei,
Eu vin la servicvi de 5 zile si nu stiu care sunt sarcinile mele .... vin si stau :)
starategia lor este sa imi dau demisia .......si intrebarea mea este .......
"Daca imi dau demisia si ma angajez in alta parte, la o alta firma , pe o perioada de 3 luni , la sfarsitul celor 3 luni beneficiez de somaj .
va multumesc si astept un raspuns .....
o zi buna va doresc
buna ziua ...! momentan ma aflu in concediu de cresterea copilului pana pe data de 12.06.2010, angajatorul nu mai vrea sa mai mai angajeze pe aceiasi functie ,daca ma ingajeaza pe alta functie si perioada contractului este determinata, timp de 3 luni , la terminarea celor 3 luni beneficiez de somaj ???? mentionez ca inainte de a intra in concediul de cresterea copilului contractul era e o prioada nedeterminata ,,,,
Va rog mult ajutati-ma !!!!!!

va multumes ptr timpul acordat ...
va rog sa ma ajutati din nou ....referitor la problema pe care o am eu ,va pot spune ca nu sa rezolvat nimic pana in acest moment ......
Pana pe data de 12.06.2010... am fost in concediu de cresterea copilului .... m-am prezentat la sevici cu data de 14.06.2010....( ptr ca 12.06.2010 a fost sambata )si nici in momentul actual nu am un raspuns de la ei,
Eu vin la servicvi de 5 zile si nu stiu care sunt sarcinile mele .... vin si stau
starategia lor este sa imi dau demisia .......si intrebarea mea este .......
"Daca imi dau demisia si ma angajez in alta parte, la o alta firma , pe o perioada de 3 luni , la sfarsitul celor 3 luni beneficiez de somaj .
va multumesc si astept un raspuns .....
o zi buna va doresc

ultima data editat de bbtantica pe data de Vineri, 18 Iunie 2010, 12:19