buna ziua ...! momentan ma aflu in concediu de cresterea copilului pana pe data de 12.06.2010, angajatorul nu mai vrea sa mai mai angajeze pe aceiasi functie ,daca ma ingajeaza pe alta functie si perioada contractului este determinata, timp de 3 luni , la terminarea celor 3 luni beneficiez de somaj ???? mentionez ca inainte de a intra in concediul de cresterea copilului contractul era e o prioada nedeterminata ,,,,
Va rog mult ajutati-ma !!!!!!
va multumes ptr timpul acordat ...
va rog sa ma ajutati din nou ....referitor la problema pe care o am eu ,va pot spune ca nu sa rezolvat nimic pana in acest moment ......
Pana pe data de 12.06.2010... am fost in concediu de cresterea copilului .... m-am prezentat la sevici cu data de 14.06.2010....( ptr ca 12.06.2010 a fost sambata )si nici in momentul actual nu am un raspuns de la ei,
Eu vin la servicvi de 5 zile si nu stiu care sunt sarcinile mele .... vin si stau
starategia lor este sa imi dau demisia .......si intrebarea mea este .......
"Daca imi dau demisia si ma angajez in alta parte, la o alta firma , pe o perioada de 3 luni , la sfarsitul celor 3 luni beneficiez de somaj .
va multumesc si astept un raspuns .....
o zi buna va doresc
ultima data editat de bbtantica pe data de Vineri, 18 Iunie 2010, 12:19
Da, puteti beneficia de indemnizatia de somaj la terminarea duratei contractului.
Insa, potrivit legislatiei in vigoare, el trebuie sa va reprimeasca pe acelasi post avut inainte de intrarea in CIC:
Da, beneficiati de somaj.Trebuie sa aveti un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni, iar dumneavoastra indepliniti aceasta conditie.
Pe durata cic contractul este doar suspendat si angajatorul este obligat sa va reprimeasca pe acelasi post. Daca intre timp societatea s-a restructurat si postul respectiv nu mai exista angajatorul are posibilitatea sa va concedieze pentru desfiintarea postului, cu preaviz si plata a cel putin un salariu compensatoriu in conditiile CCMN. Daca are alte locuri de munca vacante corespunzatoare pregatirii dumneavoastra profesionale poate sa va propuna ocuparea unui acestuia, insa dumnevoastra aveti dreptul sa refuzati si in acest caz intervine concedierea pt desfiintarea postului, caz in care puteti beneficia de somaj.
va multumes ptr timpul acordat ...
va rog sa ma ajutati din nou ....referitor la problema pe care o am eu ,va pot spune ca nu sa rezolvat nimic pana in acest moment ......
Pana pe data de 12.06.2010... am fost in concediu de cresterea copilului .... m-am prezentat la sevici cu data de 14.06.2010....( ptr ca 12.06.2010 a fost sambata )si nici in momentul actual nu am un raspuns de la ei,
Eu vin la servicvi de 5 zile si nu stiu care sunt sarcinile mele .... vin si stau :)
starategia lor este sa imi dau demisia .......si intrebarea mea este .......
"Daca imi dau demisia si ma angajez in alta parte, la o alta firma , pe o perioada de 3 luni , la sfarsitul celor 3 luni beneficiez de somaj .
va multumesc si astept un raspuns .....
o zi buna va doresc
Dreptul la somaj
erika1980
buna ziua,
am si eu o intrebare in data de 20 noiembrie (dupa concediul de ingrijire a copilului 2 ani) trebuia sa merg inapoi la munca dar mi sa zis ca nu ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic
RamonaMB
Buna ziua.
As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns.
In prezent sun in concediu de ingrijire copil. Ultimul loc de munca a fost la Bucuresti, ... (vezi toată discuția)