As dori, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns.
In prezent sun in concediu de ingrijire copil. Ultimul loc de munca a fost la Bucuresti, dar din cauza sotului, care si-a schimbat jobul, ne-am mutat la Iasi (eu eram intrata deja in CIC). In ianuarie 2012 termina insa CIC-ul si ar trebui sa ma angajez pe plan local, firma de la Bucuresti neavand filiala si in Iasi. Piata locurilor de munca de aici insa imi cam da fiori si ma tem ca nu voi gasi ceva de lucru imediat. As putea sa beneficiez dupa indemnizatia de crestere a copilului de indemnizatie de somaj? Banuiala mea este ca nu, atat timp cat de la locul de munca ar trebui sa-mi dau demisia cand ies din CIC, dar poate exista vreo portita, cine stie...
1. daca va dati demisia la locul de munca dupa revenirea din CCC, atunci nu veti putea beneficia de somaj.
2. pentru somaj ar trebui ca raportul de munca sa inceteze din motive neimputabile dvs .. cel mai uzitat articol fiind art.65 C.mun. - concedierea pentru desfiintarea postului.
Somaj dupa cic
robiedi
pot intra in somaj dupa concediu de crestere copil,mentionez ca in locul meu a venit o fata care dupa o perioada a intrat si ea in cic.,ea find anjajata pe o ... (vezi toată discuția)
Legislatie
criss_cluj15
Buna seara,
Am si eu cateva intrebari privind un caz real al C.I.M.
Am facut sesizare la I.T.M.,au venit in control si ne-au pus sa complectam o declaratie ... (vezi toată discuția)