avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul la somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul la somaj

buna ziua,
am si eu o intrebare in data de 20 noiembrie (dupa concediul de ingrijire a copilului 2 ani) trebuia sa merg inapoi la munca dar mi sa zis ca nu sunt locuri se fac restructurari.inca nu am fost la firma pentru ca mi sa facut rau s am mers la medic de unde a reiesit ca sunt insarcinata in 2 luni.pot sa beneficiez de somaj?
Cel mai recent răspuns: Edbah , utilizator 12:44, 24 Noiembrie 2009
Daca postul dvs nu a fost desfiintat atunci sunt obligati sa va reprimeasca la serviciu.
Daca poatul dvs a fost desfiintat, atunci aveti dreptul la somaj si din somaj intrati iar in cic pana in ziua urmatoare celei in care copilul implineste 2 ani.
~ Conținut șters la cerere ~
am mers la medic de unde a reiesit ca sunt insarcinata in 2 luni.pot sa beneficiez de somaj?


Veti beneficia de somaj, veti putea apoi sa intrati din somaj mai intai in concediu de maternitate si ulterior in cel de crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea din cic adriana_gianina adriana_gianina Buna Ziua, am si eu o intrebare.Momentan sunt in CIC pana la 07.10.2010 dar am vrut sa ma reintorc la servici mai repede.Dupa multe cercetari mail-uri trimise ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la locul de munca dupa ccc henrietadominik henrietadominik buna,in 11 iunie 2012 implineste baietelul meu 2 ani si as avea mai multe intrebari legat de reintoarecerea la locul de munca - cand ar trebui sa fie prima zi ... (vezi toată discuția)
Ccc2 Fojuh Fojuh bună ziua. eu sunt în ccc1 copilul împlinește 2 ani în data de 27.03.2020 sunt din nou însărcinată iar bebe 2 ar trebui sa se nască la începutul ... (vezi toată discuția)