avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Suntem în punctul de a închiria ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Suntem în punctul de a închiria apartamentul, doar ...

Bună ziua,
Suntem în punctul de a închiria apartamentul, doar ca avem o nelămurire, și anume :dacă închiriem apartamentul și îl declaram la administrația financiara, este adevărat ca pe soțul meu o sa l puna sa plătească sănătatea anual.?!?!?????
Menționez ca, eu sunt pensionara pe caz de boala iar soțul este navigator, nu are venituri sau contract de munca în tara.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Pensionar si og 58/2010 marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua .Am revenit cu aceeasi intrebare pe care am mai pus o si ieri,insa nu am primit un raspuns care sa ma linisteasca. INTREBAREA MEA ESTE ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ivanka82 ivanka82 Buna ziua, am un apartament mostenit pe care doresc sa-l inchiriez. Detin certificat de mostenitor, insa sunt in concediu de crestere a copilului pana la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat un apartament ce urmeaza sa fie executat silit me_ me_ Buna, Am inchiriat un apartament pentru 12 luni, am si achitat pentru toata perioada, iar astazi am primit in posta un avertisment de executare silita ... (vezi toată discuția)