Buna seara! Stiu ca nu este un subiect atat de greu de rezolvat dar imi doresc sa aflu si parerea dumneavoastra.Am lucrat intr-un supermarket 3 ani in oras la mine apoi m-am angajat intr-un alt supermarket din alt oras unde am fost primita foarte bine deoarece aveam experienta salariul a fost mai mare ba chiar am si avansat la un moment dat. Toate bune pana cand, eu am decis, sa plec in filiala care se va deschide in orasul meu, filiala care face parte din lantul aceluiasi supermarket,are acelasi inspector de zona acesta fiind si persoana care face angajarile.Asa ca am mers si am vorbit cu dansul ptr acea filiala si m-am lovit de ceva ce nu ma asteptam pe criza asta.Mi-a spus ca va trebui sa-mi faca alt contract dar de data aceasta pe termen limitat iar daca directorului nu-i va placea de mine pot sa fiu data afara. Se poarta aceste lucruri in supermarketuri dar din experienta stiu ca daca contractul e ok atunci nimeni nu te poate da afara dar daca termenul e limitat atunci s-a terminat si gata.Acum stau si ma intreb oare nu sunt obligati sa-mi faca un transfer spre alta filiala. De ce trebuie sa-mi faca alt contract?
Buna ziua! Tatal meu a decedat de 3 ani si nu am facut succesiunea, noi suntem doi frati si ne intelegem bine, parintii au 2 case,intr-o casa locuiesc eu si in cealalta fratele meu cu mama,iar momentan chiar nu stim ce fel de acte sa facem sa nu cheltuim multi bani mai ales ca nici o casa nu are carte funciara,ma gandeam chiar sa mai continuam asa fara acte.Poate mama sa ne vanda direct noua fara sa mai facem succesiunea? Ce fel de acte mai exista in situatia asta,(mentionez ca nici eu nici fratele meu nu suntem casatoriti)?
sunt constienta ca o data ce s-a judecat procesul si s-a hotarat asta ,trebuie sa platesc,dar suma e destul de mare si totusi ma gandesc daca nu o platesc ce se poate intampla?
Buna ziua!
Va rog mult poate reuseste cineva sa ma faca sa inteleg ce sa fac,referitor la o taxa de timbru pe care trebuie sa o achit.
Am incheiat un proces de reziliere contract al unui apartament si am fost scutita de taxa de timbru,am castigat procesul si am redevenit proprietara apartamentului si surpriza: conform art.50 indice 2 din OUG 51/2008 - legea 193/2008,in situatia in care prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila benificiarul ajutorului public judiciar dobandeste bunuri sau drepturi de creanta a caror valoare,respectiv cuantum depaseste de 10 ori cuantumul ajutorului public acordat, acesta este obligat sa restituie ajutorul public.
Trebuie platita taxa de timbru?
Multumesc mult!