avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer la servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer la servici

Buna seara! Stiu ca nu este un subiect atat de greu de rezolvat dar imi doresc sa aflu si parerea dumneavoastra.Am lucrat intr-un supermarket 3 ani in oras la mine apoi m-am angajat intr-un alt supermarket din alt oras unde am fost primita foarte bine deoarece aveam experienta salariul a fost mai mare ba chiar am si avansat la un moment dat. Toate bune pana cand, eu am decis, sa plec in filiala care se va deschide in orasul meu, filiala care face parte din lantul aceluiasi supermarket,are acelasi inspector de zona acesta fiind si persoana care face angajarile.Asa ca am mers si am vorbit cu dansul ptr acea filiala si m-am lovit de ceva ce nu ma asteptam pe criza asta.Mi-a spus ca va trebui sa-mi faca alt contract dar de data aceasta pe termen limitat iar daca directorului nu-i va placea de mine pot sa fiu data afara. Se poarta aceste lucruri in supermarketuri dar din experienta stiu ca daca contractul e ok atunci nimeni nu te poate da afara dar daca termenul e limitat atunci s-a terminat si gata.Acum stau si ma intreb oare nu sunt obligati sa-mi faca un transfer spre alta filiala. De ce trebuie sa-mi faca alt contract?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:28, 10 Iulie 2010
Nu exista transfer la alta filiala ci trecerea in munca la alt loc de munca dar nu sunt obligati la solicitarea dv. sa faca acest lucru, iar daca va impoun conditiile de mai sus nu este bine,incercati sa solicitati o detasare care poate fi de 6 luni cu prosibilitatea de prelungire inca sase luni
Nu sunt obligati sa faca mutarea personalului dintr-un punct de lucru in altul ... posibil ca la noul supermarket sa faca angajari pe durata determinata - determinatai de criza finanaciara existenta -.
Incercati sa vorbiti cu directorul si sa-i explicati situatia .. se poate face un act aditional de modificare a locului de munca, nefiind nevoie de un nou c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi transferata fara sa semnez? creata3112 creata3112 Buna ziua Lucrez la o soc privata in comert, ca sef departament. Sunt unic intretinator de familie avand 2 copii minori de 11 si 9 ani. Acum 2 luni am ... (vezi toată discuția)
Transfer batranuslab batranuslab am un transfer aprobat in cadrul aceleiasi companii doar ca vreau sa ma mut in alta localitate.compania are filiala si in loc respectiva.transferul e aprobat ... (vezi toată discuția)
Am sanse in tribunal sa castig? creata3112 creata3112 Buna ziua Lucrez la o soc privata in comert, ca sef departament. Sunt unic intretinator de familie avand 2 copii minori de 11 si 9 ani. Acum 2 luni am spus ... (vezi toată discuția)