avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1797 soluții astăzi
Forum Activitate ADRIAN MARCELIN

Activitate ADRIAN MARCELIN

Răspuns la discuția Pensie anticipata femei
Corect,multumesc.Noi tot avem de gindit pina la.....asta e!
Răspuns la discuția Pensie anticipata femei
Multumesc,am reusit sa ma luminez.Avem de asteptat.......
multumesc mult!
Răspuns la discuția Pensie anticipata femei
Multumesc pentru raspuns,eu am nevoie de analizat in functie de cartea de munca a sotiei fiindca noi am citit si nu ne incadram.Cu virsta am inteles ,dar cu cotizatia nu.Are 22 si 9 luni,fara facultate,de aici nu ne descurcam la calcul.Mai trebuie platite citeva luni pentru ca la final, la virsta,sa faca 30 ani de munca.Dar pina atunci ce si cum,nu stim cum sa procedam.
Poate sau nu sa depuna dosarul in ian./2014 .Cred ca e imposibil de pensionat anticipat,numai la lmita de virsta plus acumulat citeva luni de complectare pina la 30 si11 luni.!!
Buna ziua,
As avea nevoie de calcul al vechimii in munca pentru sotia mea de catre o persoana autorizata .Este nascuta in'57/ 13/12,negasind incadrare in cimpul muncii ca inginera de transporturi (TTTF)cu activitate in tranporturi auto(reporting),director economic in sc. comerciala.Noi am simulat calculul,dar pentru siguranta si promtitudine, am dori un raspuns de la o persoana autorizata.Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Amenda RATB
Multumesc
Răspuns la discuția Amenda RATB
OK,o sa plateasca tot tata ,in rate.Eu sunt pensionat si el e student inca .
Multumesc
Discuție Amenda RATB
A primit, baiatul meu cel mic(21 ani),prin posta cu confirmare,o somatie de la Directia de impozite si taxe locale sect.6 ,cu 2 amenzi RATB din 2010 si 2011,de 100lei fiecare.Normal ca nu stia de ele.In 3ani de atunci,eu am tot trecut pe la fisc si nu am fost anuntat de existenta lor Intrebare:de ce nu s-au prescris?
Ce se intimpla daca nu le plateste? Nu are nimic pe numele lui aici in Bucuresti.
Răspuns la discuția calculul pensiei de gr.2
Multumesc,de maine ma pun pe treaba .

Noapte buna
Cum procedez cu contestatia la decizia de pensie,fiindca lipsesc circa 5 ani.Am ramas fara copii la cartea de munca,nu stiu in cit timp pot intra in posesie pentru confirmarea anilor lipsa.Sunt in dilema cu rezolvarea situatiei,

Multumesc anticipat