avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calculul pensiei de gr.2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calculul pensiei de gr.2

Cum procedez cu contestatia la decizia de pensie,fiindca lipsesc circa 5 ani.Am ramas fara copii la cartea de munca,nu stiu in cit timp pot intra in posesie pentru confirmarea anilor lipsa.Sunt in dilema cu rezolvarea situatiei,

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ADRIAN MARCELIN , utilizator 00:41, 7 Iunie 2010
Simplu, cereti casei de pensii, in scris, sa va restituie carnetul de munca. Pana la primul termen al cauzei aveti tot timpul sa intrati in posesia carnetului si sa depuneti o copie la dosar.
Multumesc,de maine ma pun pe treaba .

Noapte buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie carte de munca? infomanu infomanu Salut, De mai bine de doua luni cei de la firma nu reusesc sa-mi faca copie dupa cartea de munca, fiindu-mi necesara pentru aplicarea pentru un credit! Au ... (vezi toată discuția)
La calculul pensiei a fost omisa o perioada de stagiu sch sch Casa de pensii a omis sa preia din cartea de munca, cateva luni bune de stagiu de cotizare. Perioada de contestare este de mult depasita. Se mai poate ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera cartea de munca de la o firma la care am lucrat acum 2 ani? roxy_marya roxy_marya acum 3 ani m-am angajat la o firma din bucuresti - x,aveam carte de munca de 2 ani.am incetat colaborarea cu acea firma dupa nici un an.de atunci adica de ... (vezi toată discuția)